Vakantieappartement Wilford

 

Uw vakantiebestemming bij uitstek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene toeristische info

Uitgebreide toeristische info vind je op de siteswww.temse.be/index.php/vrije-tijd en www.temsebrug.be/pagina33.html. De toeristische dienst van Temse is gelegen op de markt 1 in Temse (Tel. 03/771 51 31). Dit is op wandelafstand van het appartement. De toeristische dienst is geopend van maandag tot vrijdag van 9u tot 12 en van 13u tot 16u30. Van juli tot half september is deze ook in het weekend open van 11u tot 15u.

 

Wandelen en fietsen

Het appartement is gelegen vlakbij de scheldedijken. De streek leent zich om te wandelen en te fietsen. Er is keuze uit talrijke fiets- en wandelroutes (brochures zijn beschikbaar op het appartement). Op de fiets- en wandelroutes bevinden zich verschillende veerdiensten.

Bij verschillende fietsenhandelaars in Temse kan je fietsen huren (zie: www.temse.be/index.php/gemeentediensten/toerisme/560).Naast de website van Temse, vindt u hier ook info over de fiets- en wandelroutes en de veerdiensten:www.vlaanderen-fietsland.be/fietsroutes.php?gemeente=temse en www.kvns.be/veerdiensten-in-het-waasland.

 

Boottochten

U kunt ook een boottochtje maken op de Schelde. Er is keuze uit zowel korte als lange vaartochten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Rivertours, Wilfordkaai 14 in Temse (tel: 03 711 38 22). Rivertours is geopend van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u. De boottochten worden georganiseerd van mei tot september.

 

 

 

Logeren op 50m van de Schelde

 

 

Temse is ideaal gelegen langs het water, voor een fietstochtje of wandeling aan de oevers van de Schelde of de Durme.

 

De Kaai is een van de ontmoetingsplaatsen van Temse. Jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd